Rådgivning & supervision

Psykologisk rådgivning

Psykologisk rådgivning er et bredt område og handler ofte om relationer mellem mennesker.
Det kan for eksempel være rådgivning i forhold til børnopdragelse, familierelationer, samarbejdsvanskeligheder og udfordringer på arbejdspladsen/organisation, eller mellem forskellige instanser (såsom familie og kommune).

Områder og problemstillinger jeg ofte rådgiver om er:

  • Børns udvikling
  • Adoptivbørn/adoptivfamilier og plejebørn/plejefamilier
  • Børn med udviklingsforstyrrelser og diagnoser såsom autisme, retardering, sociale og følelsesmsæssige vanskeligheder
  • Parforhold
  • Kriser og belastningsreaktioner

Supervision

Supervision betyder overblik og kan defineres og anvendes på mange forskellige måder. Der er former for supervision, hvor jeg bidrager med min psykologfaglige ekspertviden, og der er supervisionsformer, hvor jeg primært er ansvarlig for rammen og den faciliterende proces.

Hvilken supervisionsform der anvendes, afhænger altid af dine ønsker og aftales inden,
så forventninger er afstemt, aftalt og tilpasset dine behov.

Supervision er et spændende og betydningsfuldt område mellem faglig og personlig udvikling.
Når man arbejder med mennesker og komplekse problemstillinger, er supervision afgørende for beskyttelse af sig selv og for professionsudvikling.

Psykologer der ønsker supervision med henblik på autorisation og specialistgodkendelse i klinisk børnepsykologi eller supervision, vil få supervisionen hos mig godkendt, da jeg er specialist og supervisor i klinisk børnespykologi.

Jeg har 25 års erfaring med supervision af psykologer og andre faggrupper, såsom pædagoger, lærere, jordemødre, sundhedsplejerskere, sagsbehandlere, børneergoterapeuter, plejefamilier, studievejledere, familiebehandlere og ledere både, individuelt og i gruppe.

Vil du høre mere om dine muligheder for rådgivning og supervision, så kontakt mig enten på telefon 22 33 85 52 eller via kontaktformularen her på siden.

 

Sidebar

Kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 22 33 85 52, hvor du kan lægge en besked eller sende en sms, eller udfylde formularen her på siden.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til mig

Ring til mig