Behandling af angst

Angst, frygt og bekymring er naturlige følelser, som er med til at beskytte os og forhindre, at vi gør noget, der er farligt eller uhensigtsmæssigt for os.

Desværre kan angst, frygt og bekymring ind imellem tage overhånd, så vi oplever følelserne voldsommere, end de egentlig er eller bør være. Med behandling af angst bliver det muligt for dig at arbejde med din frygt og bekymring, så du bedre kan håndtere angsten og leve livet fuldt ud.

Hvorfor behandle din angst?

Selv når vi indser, at følelsen af angst, frygt eller bekymring er irrationelle reaktioner, kan det være svært at styre og stoppe følelserne. Det kan være meget ubehageligt og pinefuldt, og det kan med tiden begrænse os i at leve livet, som vi har lyst til og mulighed for.

Når du lider af angst, frygt og bekymring, bør du derfor overveje at få personlig behandling.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt, du har behov for professionel hjælp, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 22 33 85 52 eller via kontaktformularen på siden.

Få kontrol over angsten

Det er heldigvis muligt at overvinde angst, frygt og bekymring. Jo tidligere du får professionel hjælp, desto hurtigere og nemmere er det at komme af med de ubehagelige og ustyrlige følelser.

Hvor mange samtaler, der skal til, er individuelt, da vi mennesker er meget forskellige. Nogle gange skal der kun få samtaler til, før du får kontrol over din angst, frygt og bekymring – andre gange flere.

Effektiv behandling af angst

Jeg behandler ud fra forskellige effektive terapimetoder, jeg er uddannet i. Det giver et optimalt behandlingsgrundlag og mulighed for, at din behandling af angst tilpasses dig og det, du har behov for.

Jeg behandler ud fra forskellige behandlingsmetoder, blandt andet:

  • Psykodynamisk terapi
  • Kognitiv terapi
  • Narrativ terapi
  • Mentaliseringsbaseret terapi
  • CFT (Compassion Focused Therapy)
  • EMDR

Alle metoder er effektive og viser gode resultater. Undersøgelser viser for eksempel, at kognitiv terapi har stor effekt på angst og cirka 80% oplever at blive symptomfri efter denne form for behandling.

Behandling af angst tilpasset dig

Der er mange former for og grader af angst. Fælles for dem alle er, at tanker og forestillinger påvirker dine følelser, handlinger og dermed din trivsel.

Ved at ændre dine tanker kan du ændre dine følelser, handlemuligheder og din livskvalitet. Behandling af angst kan ske hos mig via samtale og ved opgaver samt øvelser mellem samtalerne.

Min behandling er altid tilpasset lige præcis dig og det, du har behov for.

Vil du høre mere om dine muligheder for behandling af angst, så kontakt mig enten på telefon 22 33 85 52 eller via kontaktformularen her på siden.

Sidebar

Kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 22 33 85 52, hvor du kan lægge en besked eller sende en sms, eller udfylde formularen her på siden.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til mig

Ring til mig